Contourdetwern

Baols Bakske

Elkaar ontmoeten onder het genot van een Baols Bakske in een ongedwongen sfeer. Gewoon even een praatje maken of samen iets gezelligs doen. Wij maken van uw ideeën samen een leuke activiteit. Kom eens vrijblijvend langs !
Onze gastvrouwen heten u van harte welkom. De koffie, thee en fris staan voor u klaar.
Alle inwoners van Baarle zijn van harte welkom.
Elke donderdag 13.30-16.00 Cultureel Centrum Baarle Pastoor de Katerstraat 5-7 Baarle

Dienstencentrum Ulicoten

Dienstencentrum Ulicoten biedt diensten en goederen aan voor alle inwoners van Ulicoten. Doel is het bevorderen van de leefbaarheid.

 

Cultureel Centrum Baarle

Stichting Cultureel Centrum Baarle (CCB, voorheen SOB), bevordert en faciliteert sociale en maatschappelijke initiatieven en verleent medewerking aan culturele activiteiten in de gemeenten Baarle Nassau en Baarle Hertog. Hierbij worden de andere cultuuraanbieders en maatschappelijke partijen zoveel mogelijk betrokken. Om deze taak te kunnen uitvoeren stelt het Cultureel Centrum de ruimte(n) hiervoor beschikbaar.

Verder stimuleert CCB activiteiten en initiatieven die het sociale en culturele welzijn van de bevolking bevorderen. Zo mogelijk wordt samenwerking gezocht met andere cultureel maatschappelijk aanbieders.

Thebe

Thebe levert wijkverpleging, specialistische zorg, thuisbegeleiding en dagbesteding in 22 gemeenten in West- en Midden-Brabant. Daarnaast bieden we zorg in 23 woonzorgcentra in de regio. Met aandacht en toewijding verlenen onze zorgprofessionals en vrijwilligers menslievende zorg.

MEE

MEE West-Brabant is de kennispartner bij leven met een beperking. We zijn er voor iedereen die advies of ondersteuning nodig heeft over leven met een beperking en de levensgebieden die daarmee te maken hebben. Denk daarbij aan werken, wonen, gezin en relaties of geldzaken. Deze kennis zetten we graag in bij bedrijven en organisaties die willen werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Arbeid is immers een belangrijk vliegwiel om mee te kunnen doen.

Onze expertise delen we tevens graag met professionals binnen het sociaal domein, onderwijs en andere organisaties door middel van een geaccrediteerd opleidingsaanbod.

IMW

IMW helpt balans hervinden

Wij zijn er voor de kwetsbare minderheid van mensen in de samenleving die er niet in slaagt hun problemen zelfstandig op te lossen. Mensen die voor hulp of bescherming niet kunnen terugvallen op zichzelf of hun directe omgeving.

Of het nu gaat om schulden, eenzaamheid, spanningen in het gezin of problemen met instanties, soms kan alleen professionele ondersteuning een uitweg bieden. In de regio Breda bieden wij die ondersteuning.

ABG-gemeenten

De medewerkers van de gemeenten Alphen-Chaam, Baarle-Nassau en Gilze en Rijen werken vanaf 1 januari 2016 samen in één ambtelijke organisatie: de ABG-organisatie. De drie gemeenten blijven zelfstandig. Ze beschikken ieder over hun eigen gemeenteraad, ondersteund door hun eigen griffier, een eigen college van burgemeester en wethouders en een eigen burgemeester.

De ABG-organisatie levert alle producten en diensten voor de gemeenten Alphen-Chaam, Baarle-Nassau en Gilze en Rijen. Ieder gemeentebestuur zorgt ervoor dat de producten en diensten zijn afgestemd op de lokale behoefte van inwoners, bedrijven en belangenvereniging