November nieuws update gemeente Baarle

Vrijwilligers gezocht in de Baarlese dorpen

Wil jij iets extra’s betekenen voor de samenleving en nieuwe mensen ontmoeten? Vrijwilligerswerk in de Baarlese dorpen is zo breed en divers dat er voor iedereen leuke klussen zijn. Vrijwilligerswerk betekent ook iets voor jezelf; je gaat nieuwe uitdagingen aan en doet iets voor je medemens. We hebben een aantal leuke vrijwilligersklussen. Zit er iets voor je tussen?

Bezoekvrijwilligster voor dame van 88

Houd je van gezelschapsspelletjes? Voor een lieve inwoonster zoek ik een vrijwilliger die het leuk vindt om onder het genot van een kopje koffie samen een spelletje te doen op maandag of dinsdag. Mevrouw is beginnend vergeetachtig.

Enthousiaste secretaris Heemkundekring Amalia van Solms

De Heemkundekring is op zoek naar een bevlogen secretaris. Je hoeft geen heemkundige te zijn om deze functie te vervullen. Je werkzaamheden zijn onder andere het bijhouden van de ledenadministratie, notuleren tijdens vergaderingen, het voeren van in- en externe correspondentie, onderhouden van perscontacten via onze website.

Vrijwilliger Soos Stuif es In

Soos Stuif es In zoekt vrijwilligers die mensen met een verstandelijke beperking een warm hart toedragen. Je gaat je actief inzetten om minimaal één keer in de maand bij te dragen aan een fantastische vrijdagavondsoos. Ben je 18 jaar of ouder en heb je zin en tijd om van 19.00 tot 22.00 uur mee te draaien? Meld je aan!

Enthousiast geworden of wil je je verder oriënteren op de mogelijkheden van vrijwilligerswerk? Ik kom graag met je in contact! Zelf een kijkje nemen op de vacaturebank kan ook.

 

 

Opening en bekendmaking winnaars fototentoonstelling ‘Vrijwilligerswerk Baarle in de Schijnwerpers’

Wij zijn trots op onze vrijwilligers. De afgelopen tijd zijn via verschillende kanalen oproepen gedaan om mooie foto’s van vrijwilligers in actie in te zenden. Op 7 december wordt de tentoonstelling geopend en de prijswinnaars bekend gemaakt in Cultureel Centrum Baarle. Iedereen is welkom tussen 15.00 en 17.00 uur.

 

Kerstmarkt Ulicoten, kom samen sfeer proeven en genieten.

Kom op zondag 15 december van 14.00 tot 18.00 uur de kerstsfeer proeven en genieten in de Bremerpoort te Ulicoten. Je bent welkom!

Enthousiaste vrijwilliger gevraagd voor Vrijwilligerspunt Baarle

Vind jij het leuk om administratief te ondersteunen? Heb je wekelijks een paar uurtjes over? Voor het invoeren van vrijwilligersvacatures en licht administratieve klussen zoek ik een fijne vrijwillige collega. Nieuwsgierig? Graag maak ik een afspraak met je.

 

Kerstdiner Cultureel Centrum Baarle


Kerst is een tijd van lekker eten en drinken. Maar ook van samenzijn, verbondenheid en sfeer. Helaas geldt dit niet voor iedereen. Daarom organiseert het personeel van Cultureel Centrum Baarle samen met Brownies & Downies en bevlogen vrijwilligers op Tweede Kerstdag een kerstdiner voor inwoners uit onze dorpen die graag samen willen zijn. Het diner is gratis en wordt volledig gefinancierd met sponsorgelden (onder andere stichting Zorg en Ondersteuning Baarle). Gewoon, omdat we vinden dat niemand alleen zou moeten zijn met kerst. Aanmelden kan tot 16 december via Paul van Haeren: paul@cultuurcentrumbaarle.eu of bel 013 507 82 33.